SINCE 1992

1992 Sommaren 1992 åkte S.S. runt och lappade folkvagnar runt om i Kalmar med omnejd, för att försöka samla ihop likasinnade VW ägare med träff på McDonalds. Bra kontakt med ägaren och där igenom lyckats tigga till sig gratis kaffe på Mcd, vi skulle komma att bli kvar där i 13 år och gratiskaffet varade i 11 år.

1993 Var första året för många av oss att besöka Bug Run på Mantorp park i Linköping. Den med gott minne kanske minns att det var ett regnigt år och man med fördel bodde i bilen.

1994 Hade vi tagit lärdom av året innan, nu skulle vi inte behöva sova i bilen blöta av ett ständigt regnande. Nu hade vi husvagn, och tack och lov inget regn. Detta år roade sig ett par tyskar med att åka på ett reservhjul bakom en dragbil runt om hela campingområdet, numera omöjliggör stora stålräcken och uniformerad personal dessa tilltag – allt för säkerheten.

Detta år dök ett intressant projekt upp på Mantorp, två herrar hade roat sig med att bygga ihop 2 typ4 motorer och skapat en boxer åtta.

1995 Det där med husvagn var ju inte speciellt kul så vi lyckades via en av de sammansvurna låna ett armetält med kamin där de flesta fick plats, vissa höll kvar vid husvagn lite längre. Tältet lånade vi under många år framöver, ett fyrkantigt tält med färgglada hopprep som förtöjning.

1996 Nu dök boxeråttan från -94 upp igen fast nu i en fungerande bil och med Citroëns hydralfjädring, undra vart den tog vägen sen?

1997

1998

En ny era startar med the new beetle.

1999


Fortsättning följer…


DBR med i Super VW magazine november 2000.
Klicka för större bild
Hela sidan 39, som även innehåller reportage
om Västerås Aircoolers.
Klicka för större bild
VW Super magazine.

Jonas ”Ordförande” från Trollhättan.
Since the mist on SCC -07.